Handap Bulu Bulu
VR

Ngeunaan Rongda

Rongda Bulu jeung Turun mangrupakeun produsén profésional bahan handap sarta bulu, kitu ogé rupa hometextile jeung parabot keur sare produk. Dina 1997, Rongda diadegkeun ku Bapak Zhu Jiannan anu naratas handap ngembangkeun bulu 'di Xiaoshan. Saatos langkung ti 20 taun ngembang, markas kami disetél di kacamatan Hangzhou Xiaoshan ayeuna, sareng aya ogé dua pabrik énggal anu aya di propinsi Anhui sareng Shandong pikeun mastikeun henteu ngan ukur sadayana tapi ogé unggal léngkah tina bulu sareng produksi turun dina kontrol. . RONGDA utamana ngahasilkeun sarta sells bebek bodas murni ka handap (leuwih ti 80% GB standard) .We ditarima ogé ku duanana konsumén domestik jeung internasional alatan kualitas urang hadé, baku téhnologi ngahasilkeun luhur. Simkuring gaduh 8 garis produksi modern (5 pikeun atah pre-dikumbah, 3 keur jero dikumbah) kalawan produktivitas taunan 8000 ton handap sarta bulu, ngahasilkeun leuwih ti 2000 ton murni handap, nurutkeun paménta customer béda kami ngahasilkeun rupa-rupa standar ( GB, AS, EN, JIS, jsb) produk. Perusahaan kami museurkeun kana ningkatkeun kualitas bobo, sareng masihan kahaneutan kana impian jalma. Kami ngarepkeun silaturahim anjeun dumasar kana kajujuran sareng kéngingkeun masa depan win-win.


Émbaran produk

 Quality factory wholesale custom weighted blankets for sale Manufacturer | Rongda   

Sertifikasi sareng Patén

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

taros Kami

Kirim pesen ka kami.

Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun sagala bulu handap perlu, kami bakal ngawalon anjeun dina waktu anu pohara pondok. Kami ngarepkeun silaturahim anjeun dumasar kana kajujuran sareng kéngingkeun masa depan win-win.

  • kirkhe@rdhometextile.com

  • +86-13588078877

Gantelkeun:

    Dianjurkeun

    Rongda Bulu jeung Turun mangrupakeun produsén profésional bahan handap sarta bulu, kitu ogé rupa hometextile jeung parabot keur sare produk. Spésialisasi dina soang bodas handap, bebek bodas handap, soang kulawu handap, bebek kulawu handap, bulu bebek& bulu soang jsb.

    Chat with Us

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English
      Afrikaans
      አማርኛ
      العربية
      Azərbaycan
      Беларуская
      български
      বাংলা
      Bosanski
      Català
      Sugbuanon
      Corsu
      čeština
      Cymraeg
      dansk
      Deutsch
      Ελληνικά
      Esperanto
      Español
      Eesti
      Euskara
      فارسی
      Suomi
      français
      Frysk
      Gaeilgenah
      Gàidhlig
      Galego
      ગુજરાતી
      Hausa
      Ōlelo Hawaiʻi
      हिन्दी
      Hmong
      Hrvatski
      Kreyòl ayisyen
      Magyar
      հայերեն
      bahasa Indonesia
      Igbo
      Íslenska
      italiano
      עִברִית
      日本語
      Basa Jawa
      ქართველი
      Қазақ Тілі
      ខ្មែរ
      ಕನ್ನಡ
      한국어
      Kurdî (Kurmancî)
      Кыргызча
      Latin
      Lëtzebuergesch
      ລາວ
      lietuvių
      latviešu valoda‎
      Malagasy
      Maori
      Македонски
      മലയാളം
      Монгол
      मराठी
      Bahasa Melayu
      Maltese
      ဗမာ
      नेपाली
      Nederlands
      norsk
      Chicheŵa
      ਪੰਜਾਬੀ
      Polski
      پښتو
      Português
      Română
      русский
      سنڌي
      සිංහල
      Slovenčina
      Slovenščina
      Faasamoa
      Shona
      Af Soomaali
      Shqip
      Српски
      Sesotho
      Sundanese
      svenska
      Kiswahili
      தமிழ்
      తెలుగు
      Точики
      ภาษาไทย
      Pilipino
      Türkçe
      Українська
      اردو
      O'zbek
      Tiếng Việt
      Xhosa
      יידיש
      èdè Yorùbá
      简体中文
      繁體中文
      Zulu
      Basa ayeuna:Sundanese