Produk urang
22222
Jasa kami
Upami anjeun henteu tiasa ningali produk naon anu anjeun milarian, punten turutan léngkah.
1. Inquiry: Konsumén nyarioskeun faktor wangun anu dipikahoyong, spésifikasi prestasi.
2. Desain: Tim desain ieu kalibet tina awal hiji proyek.
3. Manajemén kualitas: supados nyayogikeun struktur kualitas luhur,
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan jasa
Upami anjeun teu tiasa mendakan produk anu siap-siap cocog pikeun proyék, jasa pangaturan tangtuan anu tiasa ngabantosan anjeun meunangkeun produk anu idéal dina 7 dinten.
  • Inquirina Produk
    Panggan paréntah paréntah faktor bentuk anu diperyogikeun, spésifikasi prestasi, siklus kahirupan sareng syarat panyisi.
  • Tim Desain
    Tim desain dikaluarkeun tina awal proyek pikeun mastikeun yén produk desain ngaropéa anu paling cocog pikeun kabutuhan customer.
  • Pamastian kualitas
    Supahan anu nyayogikeun struktur anu langkung kualitas, urang ngajaga sistem manajemén anu aktif anu épot.
  • Produksi volume
    Sakali prototipé ngajukeun tina segi wangun, fungsi, sareng syarat, produksi mangrupikeun tahap salajengna.
Tentang Kami
Perusahaan urang museurkeun kana ningkatkeun kualitas kulem, teras masihan kecekelan ka jalma.
Hujan rongda Rongda sareng ka bedah CO., LTD mangrupikeun pabrik profésional sareng jarum profésional sareng bulu, ogé di macem-moneban di Xiahan. Saatos langkung ti 20 taun nyebarkeun, shighstartowter kami disetél di distrik Xeniahan Kangchhe ayeuna, sareng aya ogé dua pabrik internén anyar pikeun ngan ukur kadali tapi turun. .
  • 1997+
    Ngadegna perusahaan
  • 20+
    Taun Pangalaman
  • 150+
    Leuwih ti 150 ngalaman pagawe full-time.
  • Oén
    Solusi adat
MACA DEUI
Bisa nyambung sareng kami
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun gratis kanggo jangka panjang kami jangka panjang!