Produk urang
22222
Jasa kami
Upami anjeun henteu tiasa ningal produk naon anu anjeun milarian, punten turutan Léngkah.
1. Inquiry: Konsumén nyarioskeun faktor wangun anu dipikahoyong, spésifikasi prestasi.
2. Desain: Tim desain ieu kalibet tina awal hiji proyek.
3. Manajemén kualitas: supados nyayogikeun struktur kualitas luhur,
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan jasa
Upami anjeun teu tiasa mendakan produk anu siap-siap pikeun proyék, jasa anu ngaropéa tiasa ngabantosan anjeun nampi produk anu idéal dina 7 dinten.
  • Inquirina Produk
    Panggan paréntah paréntah faktor bentuk anu diperyogikeun, spésifikasi kinerja, siklus kahirupan sareng syarat panyeringan.
  • Tim Desain
    Tim desain dikaluarkeun tina awal proyek pikeun mastikeun yén produk desain ngaropéa anu paling cocog pikeun kabutuhan customer.
  • Pamastian kualitas
    Dina raraga nyayogikeun struktur anu langkung kenging, urang ngajaga sistem manajemén anu aktif anu épot.
  • Produksi volume
    Sakali prototipé ngajukeun tina segi wangun, fungsi, sareng syarat, produksi mangrupikeun tahap salajengna.
Tentang Kami
Perusahaan urang museurkeun kana ningkatkeun kualitas saré, teras masihan kecekelan ka jalma.
Hujan rongda Rongda sareng ka bedah CO., LTD mangrupikeun pabrik profésional turun sareng bahan bulu, kitu ogé aya sagala rupa-rupa jaju sareng sare. Saatos langkung ti 20 taun nyebarkeun, shighstarter ieu disetél di distrik, sareng aya ogé dua pabrik Anhuia pikeun ngan ukur kaseueuran tapi .
  • 1997+
    Pendirian perusahaan
  • 20+
    Taun Pangalaman
  • 150+
    Leuwih ti 150 ngalaman pagawe full-time.
  • Oem
    Solusi adat
MACA DEUI
Babak sareng kami
Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun FREE kanggo rupa-rupa desain kami!