• Turun bulu ngeusian pabrik borongan & supplier di Cina
    Kalayan pangalaman langkung ti 25+ taun
    Turun bulu ngeusian pabrik borongan & supplier di Cina
    RongDa khusus dina soang bodas ka handap, bebek bodas ka handap, soang abu ka handap, bebek abu ka handap, bulu bebek, bulu soang sareng produk bulu handap jsb.
  • RongDa grosir turun supplier produk bulu di Cina
    Kalayan pangalaman langkung ti 25+ taun
    RongDa grosir turun supplier produk bulu di Cina
    Spésialisasi dina soang bodas handap, bebek bodas handap, soang abu handap, bebek abu handap, bulu bebek & bulu soang jsb.
  • A dewasa handap supplier borongan kalawan harga pabrik
    Kalayan pangalaman langkung ti 25+ taun
    A dewasa handap supplier borongan kalawan harga pabrik
    RongDa specializing dina bulu na handap borongan pikeun taun

kategori produk

Rongda fokus kana boronganhandap bulu ngeusian jeungproduk bulu handap produksi saprak 1997.

Urangbahan ngeusian bulu handap ngandung soang bodas handap, bebek bodas handap, soang kulawu handap, bebek kulawu handap, bulu bebek& bulu soang jsb.
Rongda ogé museurkeun kana rupa-rupaproduk bulu handap, kayaning: comforters handap, bantal handap, kantong sare handap, jaket handap, mittens handap, handap cushions, handap ranjang, handap sofas, jsb.

KELEBIHAN KAMI

Naha milih Kami

Pemasok borongan bulu RongDa museurkeun kana ningkatkeun kualitas sare sareng masihan kahaneutan kana impian jalma. .

  • 25+ taun pangalaman
    25+ taun pangalaman
    Diadegkeun dina 1997, Rongda mangrupikeun produsén profésional tina bahan handap sareng bulu, ogé sababaraha produk hometextile sareng ranjang.
  • Hiji-eureun produksi custom
    Hiji-eureun produksi custom
    Salian nyayogikeun bahan baku sareng bulu, sadaya ranjang ranjang didamel pikeun mesen sareng ngajamin kapuasan anjeun.
  • Hypo-Allergenic
    Hypo-Allergenic
    Salah sahiji komponén anu paling penting sareng mahal tina ranjang méwah kami nyaéta prosés beberesih. Kabéh bulu handap jeung soang dikumbah maké prosés multi-hambalan jeung ngan sabun jeung cai.
  • ngajamin
    ngajamin
    Sadaya selimut turun Down & Feather Company™, bantal handap, toppers kasur handap sareng ranjang bulu dilengkapi Garansi

taros Kami

Kirim pesen ka kami.

Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun sagala bulu handap perlu, kami bakal ngawalon anjeun dina waktu anu pohara pondok. Kami ngarepkeun silaturahim anjeun dumasar kana kajujuran sareng kéngingkeun masa depan win-win.

  • kirkhe@rdhometextile.com

  • +86-13588078877

Gantelkeun:
    Chat with Us

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English
      Afrikaans
      አማርኛ
      العربية
      Azərbaycan
      Беларуская
      български
      বাংলা
      Bosanski
      Català
      Sugbuanon
      Corsu
      čeština
      Cymraeg
      dansk
      Deutsch
      Ελληνικά
      Esperanto
      Español
      Eesti
      Euskara
      فارسی
      Suomi
      français
      Frysk
      Gaeilgenah
      Gàidhlig
      Galego
      ગુજરાતી
      Hausa
      Ōlelo Hawaiʻi
      हिन्दी
      Hmong
      Hrvatski
      Kreyòl ayisyen
      Magyar
      հայերեն
      bahasa Indonesia
      Igbo
      Íslenska
      italiano
      עִברִית
      日本語
      Basa Jawa
      ქართველი
      Қазақ Тілі
      ខ្មែរ
      ಕನ್ನಡ
      한국어
      Kurdî (Kurmancî)
      Кыргызча
      Latin
      Lëtzebuergesch
      ລາວ
      lietuvių
      latviešu valoda‎
      Malagasy
      Maori
      Македонски
      മലയാളം
      Монгол
      मराठी
      Bahasa Melayu
      Maltese
      ဗမာ
      नेपाली
      Nederlands
      norsk
      Chicheŵa
      ਪੰਜਾਬੀ
      Polski
      پښتو
      Português
      Română
      русский
      سنڌي
      සිංහල
      Slovenčina
      Slovenščina
      Faasamoa
      Shona
      Af Soomaali
      Shqip
      Српски
      Sesotho
      Sundanese
      svenska
      Kiswahili
      தமிழ்
      తెలుగు
      Точики
      ภาษาไทย
      Pilipino
      Türkçe
      Українська
      اردو
      O'zbek
      Tiếng Việt
      Xhosa
      יידיש
      èdè Yorùbá
      简体中文
      繁體中文
      Zulu
      Basa ayeuna:Sundanese