produk urang
22222
Jasa Kami
Upami anjeun henteu tiasa ningali produk anu anjeun milari, tuturkeun léngkah-léngkah di handap ieu.
1. Panalungtikan: Konsumén ngabejaan faktor formulir nu dipikahoyong, spésifikasi kinerja.
2. Desain: Tim desain aub ti mimiti proyek.
3. Manajemén Kualitas: Dina raraga nyadiakeun struktur kualitas luhur,
MACA DEUI
MACA DEUI
Keunggulan Service
Upami anjeun henteu mendakan produk anu siap-siap anu cocog pikeun proyék éta, jasa khusus profésional tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun produk idéal dina 7 dinten.
  • Pananyaan produk
    Palanggan ngawartosan faktor bentuk anu diperyogikeun, spésifikasi kinerja, siklus hirup sareng syarat patuh.
  • Tim desain
    Tim desain aub ti mimiti proyek pikeun mastikeun yén produk desain ngaropéa paling cocog pikeun kaperluan customer urang.
  • Pamastian kualitas
    Dina raraga nyadiakeun struktur kualitas luhur, urang ngajaga sistem manajemen kualitas éféktif.
  • Produksi volume
    Saparantos prototipe disahkeun tina segi bentuk, fungsi, sareng syarat, produksi mangrupikeun tahapan salajengna.
Tentang Kami
Perusahaan kami museurkeun kana ningkatkeun kualitas bobo, sareng masihan kahaneutan kana impian masarakat.
Hangzhou Rongda Bulu jeung Turun parabot keur sare Co., Ltd mangrupakeun produsén profésional ti handap sarta bahan bulu, kitu ogé rupa hometextile na parabot keur sare products.In 1997, Rongda diadegkeun ku Bapak Zhu Jiannan anu naratas handap feathers'development di Xiaoshan . Saatos langkung ti 20 taun ngembang, markas kami disetél di kacamatan Hangzhou Xiaoshan ayeuna, sareng aya ogé dua pabrik énggal anu aya di propinsi Anhui sareng Shandong pikeun mastikeun henteu ngan ukur sadayana tapi ogé unggal léngkah tina bulu sareng produksi turun dina kontrol. .
  • 1997+
    Ngadegkeun pausahaan
  • 20+
    Pangalaman Taun
  • 150+
    Leuwih ti 150 pagawe full-waktu ngalaman.
  • OEM
    solusi custom OEM
MACA DEUI
HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Gantelkeun:

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun: