Produk Kita
22222
Layanan Kita
Yen sampeyan ora bisa ndeleng produk sing sampeyan goleki, tututi langkah-langkah ing ngisor iki.
1. Pitakon: Pelanggan ngandhani faktor wujud sing dikarepake, spesifikasi kinerja.
2. Desain: Tim desain melu wiwitan proyek.
3. Manajemen kualitas: supaya bisa nyedhiyakake struktur berkualitas tinggi,
Waca liyane
Waca liyane
Keuntungan Layanan
Yen sampeyan ora bisa nemokake produk sing siap digawe cocog kanggo proyek kasebut, layanan khusus profesional bisa mbantu sampeyan entuk produk sing cocog sajrone 7 dina.
  • Enquiry Product
    Pelanggan ngandhani faktor wujud sing dibutuhake, spesifikasi kinerja, siklus urip lan syarat kepatuhan.
  • Tim desain
    Tim desain kasebut kalebu wiwit wiwitan proyek kanggo mesthekake yen produk desain khusus sing cocog kanggo kabutuhan pelanggan.
  • Jaminan Kualitas
    Kanggo nyedhiyakake struktur sing berkualitas, kita njaga sistem manajemen kualitas sing efektif.
  • Produksi volume
    Sawise prototipe validasi ing babagan wujud, fungsi, lan syarat, produksi minangka tahap sabanjure.
Babagan Kita
Perusahaan kita fokus kanggo ningkatake kualitas turu, lan nyedhiyakake rasa anget marang impen wong.
Hangzhou Rongda wulu lan Down Beddd Co, ltd minangka produsen profesional saka bahan mudhun lan bahan hometextile, uga macem-macem produk ing Hometextile.Ing taun 1997, Rongda didegake dening Pak Zhu Jiannan sing dipérang ing Xiaoshan. Sawise luwih saka 20 taun berjuang, markas kita wis disetel ing distrik Hangzhou Xiaoshan saiki, lan uga ana loro pabrik anyar ing provinsi Anhui lan Shandong, nanging saben langkah wulu lan produksi produksi ing kontrol Waca rangkeng-.
  • 1997+
    Panyiapan perusahaan
  • 20+
    Taun ngalami
  • 150+
    Luwih saka 150 ngalami pekerja full-time.
  • OEM
    Solusi adat oem
Waca liyane
Hubungi kita
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim sampeyan kutipan gratis kanggo desain liyane!