produk kita
22222
Layanan kita
Yen sampeyan ora bisa ndeleng apa produk sampeyan are looking for, Mangga tindakake ing ngisor iki langkah.
1. Inquiry: Pelanggan marang wangun faktor sing dipengini, specifications kinerja.
2. Design: Tim desain wis melu saka wiwitan project a.
3. Management Quality: Supaya kanggo sumber struktur kualitas dhuwur,
Waca liyane
Waca liyane
Service Kaluwihan
Yen sampeyan ora bisa nemu produk siap-digawe cocok kanggo proyek, layanan selaras profesional bisa mbantu njaluk prodhuk becik ing 7 dina.
  • priksaan Product
    Customer informed faktor sing dibutuhake wangun, specifications kinerja, siklus urip lan selaras syarat.
  • tim desain
    Tim desain wis melu saka awal proyek kanggo mesthekake yen produk desain selaras paling cocok kanggo kabutuhan customer.
  • Assurance Quality
    Supaya kanggo nyedhiyani struktur kualitas dhuwur, kita njaga sistem manajemen kualitas efektif.
  • produksi volume
    Sawise prototipe wis divalidasi ing syarat-syarat wangun, fungsi, lan syarat, produksi tataran sabanjure.
About us
Our company ngarahke ing ningkataken mutu turu, lan nyedhiyani warmness ngimpi wong kang.
Hangzhou Rongda Feather lan Down Bedding Co., Ltd punika Produsèn profesional saka mudhun lan materi wulu, uga macem-macem hometextile lan sprei products.In 1997, Rongda iki diadegaké déning Mr. Zhu Jiannan sing ngrintis mudhun feathers'development ing Xiaoshan. Sawisé luwih saka 20 taun developping, markas kita wis nyiyapake ing distrik Xiaoshan Hangzhou saiki, lan ana uga loro pabrik anyar kang dumunung ing provinsi Anhui lan Shandong kanggo njupuk ing ora mung kabeh nanging uga saben langkah wulu lan mudhun produksi ing kontrol .
  • 1997+
    panyiapan Company
  • 20+
    taun Experienceon
  • 150+
    Luwih saka 150 ngalami buruh full-time.
  • OEM
    solusi adat OEM
Waca liyane
Njaluk IN TOUCH WITH US
Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing wangun kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo sawetara saka sudhut kita designs!