• Produsen & supplier grosir bulu mudhun ing China
    Kanthi luwih ahn pengalaman 25+ taun
    Produsen & supplier grosir bulu mudhun ing China
    RongDa khusus ing angsa putih mudhun, bebek putih mudhun, angsa abu-abu mudhun, bebek abu-abu mudhun, wulu bebek & wulu angsa etc.
  • Produsen grosir bulu RongDa ing China
    Kanthi luwih ahn pengalaman 25+ taun
    Produsen grosir bulu RongDa ing China
    Spesialisasi ing angsa putih mudhun, bebek putih mudhun, angsa abu-abu mudhun, bebek abu-abu mudhun, wulu bebek & wulu angsa etc.
  • Supplier grosir diwasa kanthi rega pabrik
    Kanthi luwih ahn pengalaman 25+ taun
    Supplier grosir diwasa kanthi rega pabrik
    RongDa spesialis ing wulu lan mudhun Grosir kanggo taun

wulu mudhun Produk

RongDamudhun wulu Grosir supplier karo liyane thpengalaman 25 taun.

.Rongda fokus ing materi mudhun lan wulu, uga macem-macem tekstil omah lan produk sprei. Produk utama kita ngemot angsa putih mudhun, bebek putih mudhun, angsa abu-abu mudhun, bebek abu-abu mudhun, wulu bebek& wulu angsa lsp.

Kaluwihan kita

Apa milih Kita

Supplier grosir bulu RongDa fokus kanggo ningkatake kualitas turu, lan nyedhiyakake anget kanggo impen wong. .

  • 25+ taun pengalaman
    25+ taun pengalaman
    Madeg ing taun 1997, Rongda minangka pabrikan profesional saka bahan mudhun lan bulu, uga macem-macem produk hometextile lan sprei.
  • Produksi khusus siji-mandeg
    Produksi khusus siji-mandeg
    Saliyane nyedhiyakake bahan mentah lan bulu, kabeh sprei mudhun digawe kanthi pesenan lan njamin kepuasan sampeyan.
  • Hypo-Allergenic
    Hypo-Allergenic
    Salah sawijining komponen sing paling penting lan larang saka sprei mewah yaiku proses reresik. Kabeh wulu mudhun lan angsa dikumbah nggunakake proses multi-langkah kanthi mung sabun lan banyu.
  • Njamin
    Njamin
    Kabeh selimut mudhun Down & Feather Company™, bantal mudhun, toppers kasur mudhun lan kasur bulu dilengkapi Garansi saliyane Garansi 10 Taun.

BLOG KITA

Warta paling anyar

RongDa minangka pakar produk bulu mudhun, pabrikan& Supplier.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ muga-muga sampeyan ngarep-arep bisa nggayuh kekancan adhedhasar kejujuran lan entuk masa depan sing menang-menang.

KONTAK KAMI

Kirimi kita pesen.

Bebas bae kanggo hubungi kita yen ana perlu wulu mudhun, kita bakal mangsuli sampeyan ing wektu cendhak banget. Muga-muga bisa nggayuh kekancan adhedhasar kejujuran lan entuk masa depan sing menang-menang.

  • kirkhe@rdhometextile.com

  • +86-13588078877

Lampiran:

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran:
      Pilih basa liyane
      English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
      Basa saiki:Basa Jawa
      Kirim Pitakonan Panjenengan