Produk Down Feather

VR

Wulu wis digunakake dening manungsa wiwit jaman biyen minangka simbol kemewahan, kaendahan, lan keanggunan. Sifat wulu sing alus lan entheng ndadekake dheweke dadi pilihan sing sampurna kanggo manungsa sing pengin ngrasakake kenyamanan sing lembut. Mudhun minangka jinis wulu sing ditemokake ing awak manuk. Iku alus lan alus karo bobot entheng. Bulu mudhun wis digunakake pirang-pirang abad kanggo nggawe tekstil lan barang-barang liyanebantal bulu mudhun lanselimut bulu bebek.


Bulu minangka bahan mudhun sing paling populer digunakake ing pasar saiki. Wulu mudhun digawe saka wulu alus lan alus sing dibuwang dening manuk kanthi alami. Wulu mudhun kanggo didol minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin tuku wulu saka toko utawa pengecer online. Dheweke uga bisa tukuproduk bulu mudhun saka bakul liyane kayata bantal wulu mudhun, selimut wulu bebek, selimut, lan liya-liyane. Pemasok bulu lan mudhun minangka pilihan liyane kanggo sing pengin tuku bahan mentah kanggo proyek utawa bisnis.


Pemasok bulu mudhun ngedol wulu menyang macem-macem industri kayata fashion, tekstil, lan manufaktur. Pemasok bulu mudhun uga penting kanggo industri liyane kayata industri perhotelan, sing nggunakake wulu mudhun kanggo nggawe sprei mewah.


Produk bulu mudhun populer amarga alus, entheng, lan hypoallergenic. Bantal bulu mudhun lan selimut bulu bebek populer amarga bobote entheng lan alus. Padha uga bisa digunakake minangka sulih gedhe kanggo bahan liyane kayata katun utawa wool. Wulu mudhun wis digunakake wiwit wiwitan jaman. Ing pirang-pirang budaya kuno, diyakini yen wulu mudhun minangka bahan sing paling nyaman kanggo turu.


Rongda minangka pabrikan bahan mentah kayata angsa putih mudhun, bebek putih mudhun, angsa abu-abu mudhun, bebek abu-abu mudhun, wulu bebek, wulu angsa, lan liya-liyane, nyedhiyakake macem-macem Produk Bulu Down lan sprei sing digawe khusus. Kayata selimut hotel, bantal bulu mudhun, selimut, bantal, kasur, selimut bulu bebek lan perlengkapan liyane, kanggo nyedhiyakake solusi blanja siji-mandeg.


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Lampiran:
    Pilih basa liyane
    English
    Afrikaans
    አማርኛ
    العربية
    Azərbaycan
    Беларуская
    български
    বাংলা
    Bosanski
    Català
    Sugbuanon
    Corsu
    čeština
    Cymraeg
    dansk
    Deutsch
    Ελληνικά
    Esperanto
    Español
    Eesti
    Euskara
    فارسی
    Suomi
    français
    Frysk
    Gaeilgenah
    Gàidhlig
    Galego
    ગુજરાતી
    Hausa
    Ōlelo Hawaiʻi
    हिन्दी
    Hmong
    Hrvatski
    Kreyòl ayisyen
    Magyar
    հայերեն
    bahasa Indonesia
    Igbo
    Íslenska
    italiano
    עִברִית
    日本語
    Basa Jawa
    ქართველი
    Қазақ Тілі
    ខ្មែរ
    ಕನ್ನಡ
    한국어
    Kurdî (Kurmancî)
    Кыргызча
    Latin
    Lëtzebuergesch
    ລາວ
    lietuvių
    latviešu valoda‎
    Malagasy
    Maori
    Македонски
    മലയാളം
    Монгол
    मराठी
    Bahasa Melayu
    Maltese
    ဗမာ
    नेपाली
    Nederlands
    norsk
    Chicheŵa
    ਪੰਜਾਬੀ
    Polski
    پښتو
    Português
    Română
    русский
    سنڌي
    සිංහල
    Slovenčina
    Slovenščina
    Faasamoa
    Shona
    Af Soomaali
    Shqip
    Српски
    Sesotho
    Sundanese
    svenska
    Kiswahili
    தமிழ்
    తెలుగు
    Точики
    ภาษาไทย
    Pilipino
    Türkçe
    Українська
    اردو
    O'zbek
    Tiếng Việt
    Xhosa
    יידיש
    èdè Yorùbá
    简体中文
    繁體中文
    Zulu
    Basa saiki:Basa Jawa