Produktet tona
22222
Shërbimet tona
Nëse nuk mund të shihni ndonjë produkt që po kërkoni, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm.
1. Kërkimi: Klientët tregojnë faktorin e dëshiruar të formës, specifikimet e performancës.
2. Projektimi: Ekipi i projektimit është i përfshirë që nga fillimi i një projekti.
3. Menaxhimi i Cilësisë: Për të furnizuar struktura me cilësi të lartë,
LEXO MË SHUMË
LEXO MË SHUMË
Avantazhet e Shërbimit
Nëse nuk mund të gjeni një produkt të gatshëm të përshtatshëm për projektin, shërbimi profesional i personalizuar mund t'ju ndihmojë të merrni produktin ideal brenda 7 ditëve.
 • Kërkimi i produktit
  Klienti informoi faktorin e kërkuar të formës, specifikimet e performancës, ciklin e jetës dhe kërkesat e pajtueshmërisë.
 • Ekipi i projektimit
  Ekipi i projektimit është i përfshirë që nga fillimi i një projekti për të siguruar që produkti i dizajnit të personalizuar është më i përshtatshmi për nevojat e klientit.
 • Sigurimi i cilësisë
  Për të ofruar një strukturë me cilësi të lartë, ne mbajmë një sistem efektiv të menaxhimit të cilësisë.
 • Prodhimi vëllimor
  Pasi prototipi të vërtetohet për sa i përket formës, funksionit dhe kërkesave, prodhimi është faza tjetër.
Rreth nesh
Kompania jonë po fokusohet në përmirësimin e cilësisë së gjumit dhe sigurimin e ngrohtësisë në ëndrrën e njerëzve.
Hangzhou Rongda Feather and Down Bedding Co., Ltd, është një prodhues profesionist i materialeve me pendë dhe pupla, si dhe produkte të ndryshme tekstile shtëpiake dhe shtroje. Në vitin 1997, Rongda u themelua nga z. Zhu Jiannan, i cili është pionier i zhvillimit të puplave në Xiaoshan. Pas më shumë se 20 vitesh zhvillim, selia jonë është ngritur në rrethin Hangzhou Xiaoshan tani, dhe ka gjithashtu dy fabrika të reja që ndodhen në provincën Anhui dhe Shandong për të siguruar nën kontroll jo vetëm të gjithë, por edhe çdo hap të prodhimit të puplave dhe puplave. .
 • 1997+
  Themelimi i kompanisë
 • 20+
  Vitet përvojë
 • 150+
  Më shumë se 150 punonjës me kohë të plotë me përvojë.
 • OEM
  Zgjidhje me porosi OEM
LEXO MË SHUMË
LIKONI ME NE
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!

Dërgoni kërkesën tuaj