Produk Down Feather
VR

Babagan Rongda

Rongda Wulu lan Down minangka produsen profesional bahan mudhun lan bulu, uga macem-macem produk hometextile lan sprei. Ing taun 1997, Rongda didegake dening Pak Zhu Jiannan sing dadi pionir pangembangan bulu ing Xiaoshan. Sawise luwih saka 20 taun developping, markas kita wis nyiyapake ing distrik Hangzhou Xiaoshan saiki, lan ana uga loro pabrik anyar kang dumunung ing provinsi Anhui lan Shandong kanggo njupuk ing ora mung kabeh nanging uga saben langkah saka wulu lan mudhun produksi ing kontrol. . RONGDA utamané mrodhuksi lan sadean bebek putih murni mudhun (luwih saka 80% standar GB). Kita uga ditampa dening loro pelanggan domestik lan internasional amarga kita kualitas luwih, standar teknologi prodhuksi luwih. Kita duwe 8 baris produksi modern (5 kanggo mentahan wis sakabeheng, 3 kanggo jero sakabeheng) karo produktivitas taunan saka 8000 ton saka mudhun lan wulu, prodhuksi luwih saka 2000 ton murni mudhun, miturut dikarepake customer beda kita gawé macem-macem standar ( GB, US, EN, JIS, etc.) produk. Perusahaan kita fokus kanggo ningkatake kualitas turu, lan nyedhiyakake anget kanggo impen wong. Muga-muga bisa nggayuh kekancan adhedhasar kejujuran lan entuk masa depan sing menang-menang.


Informasi produk

Kain: 100% katun 


Bahan Pengisi: 5% angsa mudhun


Ukuran (cm): 

30*50

35*50

40*40

45*45

50*50

55*55

60*60

65*65

70*70

80*80

48*74

Nampa ukuran khusus


Sertifikasi: BSCI, RDS, OEKO-TEX

 Customized bed cushion pillow manufacturers From China | Rongda





  




Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan

P:

Apa perusahaan kita pabrik utawa perusahaan dagang?     

A:

kita minangka pabrik kanthi pengalaman produksi luwih saka 20 taun

P:

Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?     

A:

TT utawa LC, kanggo pesenan cilik, kita uga nampa kertu kredit utawa pembayaran ing toko Alibaba

P:

Alamat nyata perusahaan kita, apa bisa dipriksa langsung     

A:

#3613, dalan nanxiu, distrik xiaoshan, kutha hanzghou, provinsi Zhejiang. Field trip olèh

P:

Apa sertifikasi internasional sing sampeyan duwe?     

A:

BSCI, OEKO-TEX, RDS, GRS

P:

Apa produk utama perusahaan kita?    

A:

wulu bebek, bebek mudhun, wulu angsa, angsa mudhun, set sprei, isi bantal, amben pet, etc.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

KONTAK KAMI

Kirimi kita pesen.

Bebas bae kanggo hubungi kita yen ana perlu wulu mudhun, kita bakal mangsuli sampeyan ing wektu cendhak banget. Muga-muga bisa nggayuh kekancan adhedhasar kejujuran lan entuk masa depan sing menang-menang.

  • kirkhe@rdhometextile.com

  • +86-13588078877

Lampiran:
    Chat with Us

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran:
      Pilih basa liyane
      English
      Afrikaans
      አማርኛ
      العربية
      Azərbaycan
      Беларуская
      български
      বাংলা
      Bosanski
      Català
      Sugbuanon
      Corsu
      čeština
      Cymraeg
      dansk
      Deutsch
      Ελληνικά
      Esperanto
      Español
      Eesti
      Euskara
      فارسی
      Suomi
      français
      Frysk
      Gaeilgenah
      Gàidhlig
      Galego
      ગુજરાતી
      Hausa
      Ōlelo Hawaiʻi
      हिन्दी
      Hmong
      Hrvatski
      Kreyòl ayisyen
      Magyar
      հայերեն
      bahasa Indonesia
      Igbo
      Íslenska
      italiano
      עִברִית
      日本語
      Basa Jawa
      ქართველი
      Қазақ Тілі
      ខ្មែរ
      ಕನ್ನಡ
      한국어
      Kurdî (Kurmancî)
      Кыргызча
      Latin
      Lëtzebuergesch
      ລາວ
      lietuvių
      latviešu valoda‎
      Malagasy
      Maori
      Македонски
      മലയാളം
      Монгол
      मराठी
      Bahasa Melayu
      Maltese
      ဗမာ
      नेपाली
      Nederlands
      norsk
      Chicheŵa
      ਪੰਜਾਬੀ
      Polski
      پښتو
      Português
      Română
      русский
      سنڌي
      සිංහල
      Slovenčina
      Slovenščina
      Faasamoa
      Shona
      Af Soomaali
      Shqip
      Српски
      Sesotho
      Sundanese
      svenska
      Kiswahili
      தமிழ்
      తెలుగు
      Точики
      ภาษาไทย
      Pilipino
      Türkçe
      Українська
      اردو
      O'zbek
      Tiếng Việt
      Xhosa
      יידיש
      èdè Yorùbá
      简体中文
      繁體中文
      Zulu
      Basa saiki:Basa Jawa