Sarung bantal
VR
  • Detail Produk
  • Profil Perusahaan
  • Layanan


100% Polyester Waterproof Sarung Bantal Protector Sets Kanthi Zipper

Detail Produk
jeneng
KainwarnaUkuranPacking
Sarung bantal anti banyu Set
100% poliesterputih20*26 ing1 pasang
Sarung bantal anti banyu Set100% poliesterputih20*30 ing1 pasang
Sarung bantal anti banyu Set100% poliesterputih20*36 ing1 pasang




          
Sarung bantal anti banyu
          
++
          
Tampilan fungsi anti banyu
          
++
          
1 pasang packing
          
++



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2018
  • Tipe Bisnis
    Pabrik
  • Negara / Wilayah
    hangzhou
  • Industri Utama
    Dekorasi Omah
  • Produk utama
    down feathers,White Duck Down,Polish WhiteDown Goose
  • Wong sing sah
    HK
  • Total karyawan
    101~200 people
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    Uni Uni Eropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amerika Latin,Afrika,Oceania,Jepang,Asia Tenggara,Amerika
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Rongda Feather and Down minangka pabrikan profesional saka bahan mudhun lan bulu, uga macem-macem produk hometextile lan sprei. Ing taun 1997, Rongda didegake dening Pak Zhu Jiannan sing dadi pionir pangembangan bulu ing Xiaoshan.

Sawise luwih saka 20 taun developping, markas kita wis nyiyapake ing distrik Hangzhou Xiaoshan saiki, lan ana uga loro pabrik anyar kang dumunung ing provinsi Anhui lan Shandong kanggo njupuk ing ora mung kabeh nanging uga saben langkah saka wulu lan mudhun produksi ing kontrol. .



RONGDA utamané mrodhuksi lan sadean bebek putih murni mudhun (luwih saka 80% standar GB). Kita uga ditampa dening loro pelanggan domestik lan internasional amarga kita kualitas luwih, standar teknologi prodhuksi luwih. Kita duwe 8 baris produksi modern (5 kanggo mentahan wis sakabeheng, 3 kanggo jero sakabeheng) karo produktivitas taunan saka 8000 ton saka mudhun lan wulu, prodhuksi luwih saka 2000 ton murni mudhun, miturut dikarepake customer beda kita gawé macem-macem standar ( GB, US, EN, JIS, etc.) produk.



Perusahaan kita fokus kanggo ningkatake kualitas turu, lan nyedhiyakake anget kanggo impen wong. Muga-muga bisa nggayuh kekancan adhedhasar kejujuran lan entuk masa depan sing menang-menang.
Video Company
Sertifikasi
Sertifikasi Standar Daur Ulang Global
Masalah dening:Sertifikasi Union Kontrol B.V
Sertifikasi OEKO-TEX
Masalah dening:Tim Ekologi
Sertifikasi BSCI
Masalah dening:platform amfori BSCI
Sertifikasi RDS
Masalah dening:Sertifikasi Union Kontrol B.V

layanan OEM/ODM


nampa sampel adat


logo adat, ukuran, packing, werna, printing lan ing



KONTAK KAMI

Kirimi kita pesen.

Bebas bae kanggo hubungi kita yen ana perlu wulu mudhun, kita bakal mangsuli sampeyan ing wektu cendhak banget. Muga-muga bisa nggayuh kekancan adhedhasar kejujuran lan entuk masa depan sing menang-menang.

  • kirkhe@rdhometextile.com

  • +86-13588078877

Lampiran:

    Dianjurake

    Rongda Wulu lan Down minangka produsen profesional bahan mudhun lan bulu, uga macem-macem produk hometextile lan sprei. Spesialisasi ing angsa putih mudhun, bebek putih mudhun, angsa abu-abu mudhun, bebek abu-abu mudhun, wulu bebek& wulu angsa lsp.

    Chat with Us

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran:
      Pilih basa liyane
      English
      Afrikaans
      አማርኛ
      العربية
      Azərbaycan
      Беларуская
      български
      বাংলা
      Bosanski
      Català
      Sugbuanon
      Corsu
      čeština
      Cymraeg
      dansk
      Deutsch
      Ελληνικά
      Esperanto
      Español
      Eesti
      Euskara
      فارسی
      Suomi
      français
      Frysk
      Gaeilgenah
      Gàidhlig
      Galego
      ગુજરાતી
      Hausa
      Ōlelo Hawaiʻi
      हिन्दी
      Hmong
      Hrvatski
      Kreyòl ayisyen
      Magyar
      հայերեն
      bahasa Indonesia
      Igbo
      Íslenska
      italiano
      עִברִית
      日本語
      Basa Jawa
      ქართველი
      Қазақ Тілі
      ខ្មែរ
      ಕನ್ನಡ
      한국어
      Kurdî (Kurmancî)
      Кыргызча
      Latin
      Lëtzebuergesch
      ລາວ
      lietuvių
      latviešu valoda‎
      Malagasy
      Maori
      Македонски
      മലയാളം
      Монгол
      मराठी
      Bahasa Melayu
      Maltese
      ဗမာ
      नेपाली
      Nederlands
      norsk
      Chicheŵa
      ਪੰਜਾਬੀ
      Polski
      پښتو
      Português
      Română
      русский
      سنڌي
      සිංහල
      Slovenčina
      Slovenščina
      Faasamoa
      Shona
      Af Soomaali
      Shqip
      Српски
      Sesotho
      Sundanese
      svenska
      Kiswahili
      தமிழ்
      తెలుగు
      Точики
      ภาษาไทย
      Pilipino
      Türkçe
      Українська
      اردو
      O'zbek
      Tiếng Việt
      Xhosa
      יידיש
      èdè Yorùbá
      简体中文
      繁體中文
      Zulu
      Basa saiki:Basa Jawa