Mudhun & Bulu
VR
Babagan Rongda Feather and Down

Rongda minangka produsen profesional saka bahan mudhun lan bulu, uga macem-macem produk tekstil lan sprei omah.  RONGDA utamané mrodhuksi lan ngedol bebek putih murni mudhun (luwih saka 80% standar GB).

Kita duwe 8 baris produksi modern (5 kanggo mentahan wis sakabeheng, 3 kanggo jero sakabeheng) karo produktivitas taunan saka 8000 ton saka mudhun lan wulu, prodhuksi luwih saka 2000 ton murni mudhun, miturut panjaluk customer beda kita gawé macem-macem jinis standar ( GB, US, EN, JIS, etc.) produk. Perusahaan kita fokus kanggo ningkatake kualitas turu lan nyedhiyakake anget kanggo impen wong. Muga-muga bisa nggayuh kekancan adhedhasar kejujuran lan entuk masa depan sing menang-menang.


Informasi produk

Jeneng produk: 95% angsa putih dikumbah mudhun

Standar: GB, EU, AU, AS, lsp

Sertifikasi: RDS

Packing: massal, 25kgs/bag

Pembayaran: T / T, L / C

Wektu produksi: 10 dina

Sample: kita bisa nyedhiyani conto kanggo referensi. nanging ora gratis

Wektu sampel: 3 dina

         

  

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
  •  Rongda Minangka mudhun& pabrikan wulu&supplier, duwe kaluwihan loro ing rega uga ing kontrol kualitas lan delivery.95% Dikumbah Putih Goose Down Rincian liyane, welcome kanggo hubungi kita  


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Sertifikasi RDS

KONTAK KAMI

Kirimi kita pesen.

Bebas bae kanggo hubungi kita yen ana perlu wulu mudhun, kita bakal mangsuli sampeyan ing wektu cendhak banget. Muga-muga bisa nggayuh kekancan adhedhasar kejujuran lan entuk masa depan sing menang-menang.

  • kirkhe@rdhometextile.com

  • +86-13588078877

Lampiran:

    Dianjurake

    Rongda Wulu lan Down minangka produsen profesional bahan mudhun lan bulu, uga macem-macem produk hometextile lan sprei. Spesialisasi ing angsa putih mudhun, bebek putih mudhun, angsa abu-abu mudhun, bebek abu-abu mudhun, wulu bebek& wulu angsa lsp.

    Chat with Us

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran:
      Kirimake priksaan sampeyan
      Pilih basa liyane
      English
      Afrikaans
      አማርኛ
      العربية
      Azərbaycan
      Беларуская
      български
      বাংলা
      Bosanski
      Català
      Sugbuanon
      Corsu
      čeština
      Cymraeg
      dansk
      Deutsch
      Ελληνικά
      Esperanto
      Español
      Eesti
      Euskara
      فارسی
      Suomi
      français
      Frysk
      Gaeilgenah
      Gàidhlig
      Galego
      ગુજરાતી
      Hausa
      Ōlelo Hawaiʻi
      हिन्दी
      Hmong
      Hrvatski
      Kreyòl ayisyen
      Magyar
      հայերեն
      bahasa Indonesia
      Igbo
      Íslenska
      italiano
      עִברִית
      日本語
      Basa Jawa
      ქართველი
      Қазақ Тілі
      ខ្មែរ
      ಕನ್ನಡ
      한국어
      Kurdî (Kurmancî)
      Кыргызча
      Latin
      Lëtzebuergesch
      ລາວ
      lietuvių
      latviešu valoda‎
      Malagasy
      Maori
      Македонски
      മലയാളം
      Монгол
      मराठी
      Bahasa Melayu
      Maltese
      ဗမာ
      नेपाली
      Nederlands
      norsk
      Chicheŵa
      ਪੰਜਾਬੀ
      Polski
      پښتو
      Português
      Română
      русский
      سنڌي
      සිංහල
      Slovenčina
      Slovenščina
      Faasamoa
      Shona
      Af Soomaali
      Shqip
      Српски
      Sesotho
      Sundanese
      svenska
      Kiswahili
      தமிழ்
      తెలుగు
      Точики
      ภาษาไทย
      Pilipino
      Türkçe
      Українська
      اردو
      O'zbek
      Tiếng Việt
      Xhosa
      יידיש
      èdè Yorùbá
      简体中文
      繁體中文
      Zulu
      Basa saiki:Basa Jawa