Turun & Bulu
VR

Salaku pamingpin bulu bebek kulawusupplier, kami bungah pikeun nawiskeun para nasabah kami bulu kualitas pangluhurna dina harga pangalusna mungkin. Kami yakin yén bulu kami mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nambihan sentuhan méwah sareng gaya ka bumi mana waé, sareng kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun para nasabah. Simkuring boga rupa-rupa bulu bebek abu sadia, sarta kami yakin yén anjeun bakal manggihan nu sampurna pikeun kaperluan anjeun.


Naha anjeun milarian supplier bulu anu tiasa nyayogikeun anjeun bulu bebek abu kualitas luhur? Upami kitu, anjeun kedah ngahubungi RongdaBulu Turun Supplier. Aranjeunna mangrupikeun panyayogikeun bulu sareng ka handap, sareng aranjeunna pasti tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun produk anu pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun. Rongda Bulu Turun Supplier geus di bisnis salila sababaraha taun, sarta aranjeunna geus ngawangun nepi reputasi pikeun jadi salah sahiji suppliers pangalusna di sabudeureun. Aranjeunna sumber bulu maranéhanana ti ukur peternakan finest, sarta aranjeunna ngurus hébat pikeun mastikeun yén sakabéh produk maranéhanana anu kualitas pangluhurna. Anjeun tiasa yakin yén nalika anjeun mésér ti Rongda, anjeun ngan ukur nampi anu pangsaéna. Aranjeunna bakal langkung senang ngabahas kabutuhan anjeun sareng ngabantosan anjeun milarian solusi anu sampurna pikeun proyék anjeun. Janten naon anu anjeun tunggu? Hubungi Pemasok Bulu Turun ayeuna sareng tingali kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun bulu bebek abu anu pangsaéna!


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

taros Kami

Kirim pesen ka kami.

Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun sagala bulu handap perlu, kami bakal ngawalon anjeun dina waktu anu pohara pondok. Kami ngarepkeun silaturahim anjeun dumasar kana kajujuran sareng kéngingkeun masa depan win-win.

  • kirkhe@rdhometextile.com

  • +86-13588078877

Gantelkeun:

    Dianjurkeun

    Rongda Bulu jeung Turun mangrupakeun produsén profésional bahan handap sarta bulu, kitu ogé rupa hometextile jeung parabot keur sare produk. Spésialisasi dina soang bodas handap, bebek bodas handap, soang kulawu handap, bebek kulawu handap, bulu bebek& bulu soang jsb.

    Chat with Us

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English
      Afrikaans
      አማርኛ
      العربية
      Azərbaycan
      Беларуская
      български
      বাংলা
      Bosanski
      Català
      Sugbuanon
      Corsu
      čeština
      Cymraeg
      dansk
      Deutsch
      Ελληνικά
      Esperanto
      Español
      Eesti
      Euskara
      فارسی
      Suomi
      français
      Frysk
      Gaeilgenah
      Gàidhlig
      Galego
      ગુજરાતી
      Hausa
      Ōlelo Hawaiʻi
      हिन्दी
      Hmong
      Hrvatski
      Kreyòl ayisyen
      Magyar
      հայերեն
      bahasa Indonesia
      Igbo
      Íslenska
      italiano
      עִברִית
      日本語
      Basa Jawa
      ქართველი
      Қазақ Тілі
      ខ្មែរ
      ಕನ್ನಡ
      한국어
      Kurdî (Kurmancî)
      Кыргызча
      Latin
      Lëtzebuergesch
      ລາວ
      lietuvių
      latviešu valoda‎
      Malagasy
      Maori
      Македонски
      മലയാളം
      Монгол
      मराठी
      Bahasa Melayu
      Maltese
      ဗမာ
      नेपाली
      Nederlands
      norsk
      Chicheŵa
      ਪੰਜਾਬੀ
      Polski
      پښتو
      Português
      Română
      русский
      سنڌي
      සිංහල
      Slovenčina
      Slovenščina
      Faasamoa
      Shona
      Af Soomaali
      Shqip
      Српски
      Sesotho
      Sundanese
      svenska
      Kiswahili
      தமிழ்
      తెలుగు
      Точики
      ภาษาไทย
      Pilipino
      Türkçe
      Українська
      اردو
      O'zbek
      Tiếng Việt
      Xhosa
      יידיש
      èdè Yorùbá
      简体中文
      繁體中文
      Zulu
      Basa ayeuna:Sundanese